Om mig

Fra mediegrafiker og webdesigner til digital projektleder

Mit navn er Misam Anad. Jeg har siden 2010 specialiseret mig inden for grafisk design, webdesign og front-end webudvikling. Som udlært mediegrafiker er jeg superbruger af Adobe CC design programmer og en effektiv webudvikler, der kan sin kodning til fingerspidserne. Med min naturlige interesse for markedsføring, har jeg kompetencer inden for den digitale del.

Til dagligt hjælper jeg virksomheder med at få succes i deres markedsføring. I øjeblikket samarbejder jeg med møbelvirksomheden Lindebjerg Design. Her er jeg ansat som digital projektleder og arbejder med alt fra optimering af deres digitale strategier, SEO og annoncering til at designe og udvikle deres nye hjemmesideløsning.

Har du et projekt eller en ledig stilling, som du ønsker besat, er du velkommen til at sende mig en mail på kontakt@misam.dk

Kundeudtalelser

  • Maja Füchseldirektør i JumpingFun

    Misam er den dygtigste grafiker, jeg har samarbejdet med. Han løfter vores ønsker til et stærkt moderne og kreativt resultat og er samtidig hurtigt. Meget professionel og favner bredt i sin viden om markedsføring, wordpress og grafiske opgaver.

  • Dennis Baristaindehaver af Cafe Nanis

    Vi har fået lavet vores side Nanis.dk hos Misam, og kan kun anbefale ham – Vi har fået et flot og simpelt produkt som giver vores gæster et godt indtryk af stedet.

Referencer