Om

Misam Anad

Designer og selvstændig webkonsulent

Mit navn er Misam Anad, og jeg er selvstændig webkonsulent med over 13 års erfaring inden for design og udvikling af visuelle identiteter, grafiske layouts og effektive webløsninger.

Lidt om mig

Jeg er udlært mediegrafiker fra 2014 med elevtid hos digital bureauet Adapt, hvor jeg primært arbejdede med implementering af webdesign løsninger til CMS-platforme. Denne proces, hvor design får liv og skaber værdi, er noget, jeg er meget passioneret omkring.

Med en diplomuddannelse i Digital Markedsføring har jeg stærke kompetencer inden for strategi, SEO og annoncering. Jeg brænder for at skabe helhedsorienterede webløsninger, der både er visuelt tiltalende og teknisk robuste.

Som selvstændig webkonsulent tilbyder jeg løsninger, der kombinerer kreativt design med strategisk markedsføring, hvilket har hjulpet mine kunder med at styrke deres online tilstedeværelse og opnå deres digitale mål.

Lad os tale om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå sine digitale mål. Kontakt mig for et eventuelt samarbejde her.

... læs mere

Kompetencer

Grafisk DesignAdobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Experience Design
WebdesignUI/UX design, Responsivt Design, Visuel Identitet, Layouts, Wireframes
WebudviklingHTML, CSS/SCSS, jQuery
WordPress​ CMSWooCommerce, Elementor Pro, SEO-plugins, Kontaktformulare, Custom fields og mange flere
Teknisk SEOPage Speed Optimization, Usability, analyse og optimering, Structured Data (Schema Markup), Billedoptimering, Copywriting
WebhostingDomæner, SSL-certifikater, Databaser, Email opsætning og administration
Meta AdsKampagner, Målgrupper, Annonceanalyse og -optimering, Budgettering, A/B Testning
Scroll to Top